La floridura i els bacteris estan per tot arreu. Alguns d’aquests microorganismes són perjudicials per als humans. El Cànnabis, com qualsevol altre producte, és susceptible de contenir microorganismes que són adquirits durant el procés de conreu, assecament, processament i conservació.
Mitjançant l’anàlisi microbiològica es pot conèixer la quantitat total de microorganismes que hi ha presents a la mostra, fet que ens en proporciona una idea de la qualitat. També és possible identificar microorganismes que poden causar greus danys a la salut, com per exemple l’E. coli.
Paràmetres de qualitat microbiològica
Una quantitat molt elevada de microorganismes presents en una mostra és indicatiu que no s’han seguit les recomanacions bàsiques d’higiene en les diferents fases del conreu, processament i emmagatzematge.
Tipus de mostres recomanades: qualsevol mostra (vegetal o extracte) de la qual es vulgui conèixer la qualitat microbiològica.
Paràmetres que cal mesurar:
- Microorganismes aerobis totals
- Fongs i llevats totals
- Enterobacteris
Microorganismes indicadors de la qualitat sanitària
Consisteix a conèixer si són presents alguns microorganismes que poden causar greus perjudicis per a la salut si són consumits.
Paràmetres que cal mesurar: presència o absència de microorganismes indicadors. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per demanar una llista completa dels microorganismes indicadors que podem identificar.
NOTA: La finalitat d'aquesta anàlisi és merament informativa i destinada a la reducció de riscos. Si necessita una anàlisi oficial per posar un aliment a la venda, preguem es posi en contacte amb el ministeri corresponent del seu país on li indicaran on poder realitzar una anàlisi oficial del seu producte.